Paikallisuutiset

Ruokaisa salaatti riittää ateriaksi – Lisukkeeksi sopivat niin kala, liha, sienet kuin lämpimät kasviksetkin, oma maku ratkaisee

Ruokaisan salaatin voi koota myös jääkaapista löytyvistä aineksista. Kuvan salaatissa pohjana lehtikaali, jonka päälle leikattu purjoa, paprikaa ja tomaatti. Lämpimänä lisukkeena hunajamarinoitu broilerin filee sekä paistettua kesäkurpitsaa yrteillä.
Ruokaisan salaatin voi koota myös jääkaapista löytyvistä aineksista. Kuvan salaatissa pohjana lehtikaali, jonka päälle leikattu purjoa, paprikaa ja tomaatti. Lämpimänä lisukkeena hunajamarinoitu broilerin filee sekä paistettua kesäkurpitsaa yrteillä. Kuva: Anne Mattila

Lämmin, ruokaisa salaatti on hyvä ateria ja riittää mainiosti esimerkiksi lounaalle. Ruokaisammaksi saat lähes salaatin kuin salaatin, jos lisäät siihen kalaa, lihaa tai sieniä. Myös pastalla, perunalla, riisillä, couscousilla, pähkinöillä ja siemenillä saa hyvää lisuketta, mutta myös vaihtelua sala

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä