Paikallisuutiset

Ylivieskalaisen ravintolayrittäjän Ilkka Kosken uusi aluevaltaus – Valmistuttaa pontikkaa paikallisesta viljasta

Ei tarvitse mennä kauaksikaan paikallishistoriassa, kun laittomat pontikkapannut porisivat miltei joka pitäjässä. Ylivieskalainen yrittäjä haistoi ”kotipolttoisessa” bisneksen ja nyt tuotanto on käynnistynyt hiljalleen – aivan laillisesti.

Ylivieskalainen ravintolayrittäjä Ilkka Koski on osakkaana Kolima Distillery -tislaamossa, jossa he valmistavat laillista pontikkaa. Kuva: Meliina Anias

Pontikkaperinne on kiinnostanut ylivieskalaista ravintolayrittäjää Ilkka Koskea. Hän on osakkaana laillisessa Kolima Distillery -nimisessä tislaamossa, joka sijaitsee Pihtiputaalla. Yrityksen toimintaa on valmisteltu parin vuoden ajan, mutta viinan tuotanto on käynnistynyt pikku hiljaa.

– Valmistuslu

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä