MAINOS

Printti ei kuole koskaan

Printti elää ikuisesti! Tässä siihen kahdeksan hyvää todistetta.

1. Printin parissa saat rauhoittua. Unohda silmille pomppivat mainosbannerit ja jatkuva tietotulva. Keskity sen sijaan rauhassa sinua kiinnostavaan tarinaan.

2. Suomessa perustettiin viime vuonna 30 uutta aikakauslehteä. Tuskin niiden tekijät lähtivät suorittamaan hakuammuntaa eli lehdille on varmasti kysyntää.

3. Etkö sinäkin tahdo kääriytyä sohvan nurkkaan huovan alle ja lukea hyvää kirjaa; tuntea sen käsissäsi ja käännellä rapisevia sivuja? Ei ihme, että viime vuonna printtikirjojen myynti kasvoi, kun taas e-kirjat viilettivät alamäkeä.

4. Onkohan tuo nyt totta? Näin ajattelee moni netissä seikkaillessaan. Meillehän opetetaan lapsesta saakka, että verkossa kuka vain voi sanoa mitä vain. Printti otetaan sen sijaan tosissaan ja painettuun sanaan luotetaan.


5. Asiakaslehdet ovat kuluttajien suosiossa. Niitä luetaan ja niiden sanomalla on tehoa. Painetut asiakaslehdet ovatkin ansaitusti tehokkaimpien viestintäkanavien joukossa.

6. Usein printti tavoittaa kohderyhmät tehokkaasti ja paremmin kuin mikään digitaalinen kanava. Ja muista, että jos kohderyhmäsi on vaikkapa täynnä 70-vuotiaita, he eivät välttämättä osaa edes käynnistää konetta.

7. Ota mallia Facebookista! Sekin luottaa työntekijäviestinnässään printtijulkaisun voimaan. Samoin tekevät muut suuret verkkoyritykset kuten Uber ja Airbnb.

8. Mutta terveys ennen kaikkea. Onhan sitä tutkittu, että tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet aiheuttavat ties mitä vaivoja. Printtijulkaisu ei varmasti haittaa valollaan nukahtamista eikä aiheuta jännetupentulehdusta naputtelun seurauksena.


Lähteet:Botnia Print on Kokkolassa sijaitseva sanomalehtitehdas. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat sanomalehtien lisäksi erilaiset järjestö-, mainos- ja aikakauslehdet. Vedettömän painotekniikan ansiosta Botnia Printissä painetut lehdet ovat värikkäitä ja painojälki tarkkaa. Ympäristöarvot ovat suuressa roolissa kaikissa lehtitehtaan toiminnoissa. Tutustu painotaloon tarkemmin osoitteessa www.botniaprint.fi.


Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Botnia Printin ja Pokka.clubin kanssa.