sunnuntai 24.3.2019 | 14:49
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kaisa Haapakoski jatkaa puheenjohtajana keskustan Ylivieskan paikallisyhdistyksessä

Kalajokilaakso Kalajokilaakso+
To 8.11.2018 klo 14:06

Ylivieska

Keskustan Ylivieskan paikallisyhdistyksen johtokunnan puheenjohtajana jatkaa syyskokouksen päätöksellä Kaisa Haapakoski. Varapuheenjohtajaksi valittiin Miika Kangaskorte, sihteeriksi Helena Isosalo ja johtokunnan jäseniksi Mikko Pengerkoski, Raimo Mäkelä, Sirkku Vinkka, Mailis Tikkanen ja Markku Autio.

Lisäksi nimettiin edustajat Ylivieskan kunnallisjärjestön ja Pohjois-Pohjanmaan piirin kokouksiin sekä Keskustanaisten piirikokouksiin ja ensi kesänä pidettävään edustajakokoukseen.

Kokous käsitteli sääntömääräisessä syyskokouksessa vuoden 2019 vaaleihin valmistautumista. Huhtikuun eduskuntavaalit, toukokuun europarlamenttivaalit ja mahdollisesti syksyllä pidettävät maakuntavaalit tuovat paljon haasteita järjestöväelle.

Paikallisyhdistys osallistuu yhdessä kunnallisjärjestön kanssa vaalitilaisuuksien järjestämiseen. Tällä hetkellä pääpaino on eduskuntavaalityössä, jonka tavoitteena on saada kansanedustaja Juha Pylväs toiselle kaudelle eduskuntaan.

Keskustelua käytiin myös Ylivieskan lukuisista investointihankkeista ja niistä johtuvista talouspaineista. Investointien myötä palvelujen todettiin kuitenkin entisestään parantuvan.

#