keskiviikko 24.4.2019 | 17:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Raudaskylän kristillisellä opistolla historiallinen päivä – uusien ylioppilaiden rinnalla juhlii ensimmäinen aikuisten perusopetuksesta valmistunut maahanmuuttajaryhmä

Hanna Perkkiö Kalajokilaakso+
Ke 5.12.2018 klo 15:05 [päivitetty ke 15:10]

Raudaskylän kristilliseltä opistolta valmistui tänä syksynä viisi uutta ylioppilasta. Heidän rinnallaan valmistumista juhlii seitsemän aikuisten perusopetuksen päättötodistuksen saanutta opiskelijaa. Kyseessä on ensimmäinen opistolta valmistunut maahanmuuttajaryhmä.

Ylioppilaat ja perusopetuksen päättäneet saivat todistuksensa opistolla keskiviikkona pidetyssä itsenäisyyspäivän juhlassa. Valmistuneiden joukossa ollut Abdollah Safavi kiitti puheessaan opistoa siitä, että se on tarjonnut hyvän paikan opiskella ja rakentaa elämää uudessa kotimaassa.

Syksyn uusi ylioppilas Roope Tiihonen taas kertoi kokemuksistaan opiskelijana ja siitä, kuinka iso merkitys opiston yhteisöllä on ollut.

Valmistujais- ja itsenäisyyspäivän juhlaan osallistuivat myös Raudaskosken koulun oppilaat ohjelmallaan. Juhlassa kuultiin myös rehtori Jukka Hautalan puhe sekä Janne Nietulan ja Päivi Kääntä-Piispasen musisointia.

#