lauantai 25.5.2019 | 08:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Pohjois-Pohjanmaan Vuoden nuori yrittäjä on oulaistelainen Antti Heikkilä

Arja Kangas Kalajokilaakso+
Ke 13.3.2019 klo 13:25

32-vuotias Antti Heikkilä on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä 2019.

Heikkilän yritys on Oulaisissa toimiva Tivitek Oy, joka tuottaa rakennuspalveluita sekä kattopinnoitusta kaikessa monipuolisuudessaan. Yritys on tehnyt valtavan kasvun viimeisen kolmen vuoden aikana ja työntekijämäärä on miltei kolminkertaistunut.

– Antti Heikkilä on karismaattinen ja hyvä johtaja, joka panostaa työntekijöiden osaamiseen ja hyvinvointiin, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät toteavat.

Tivitek Oy on perustettu 2011, yritys palvelee yksityisiä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä, niin pienissä kuin suurissakin rakennusalan töissä.

– Heidän toiminta perustuu luotettavuuteen, ammattitaitoon ja rehellisyyteen. Tyytyväinen asiakas ja laadukas työnjälki ovat yrityksen toiminnan perusta. Lisäksi asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta pitävistä aikatauluista ja kilpailukykyisestä hinnasta, valintaa perustellaan.

Heikkilä edustaa Pohjois-Pohjanmaata valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa. Kilpailun voittaja julkaistaan Suomen suurimmassa nuorten yrittäjien tapahtumassa, Get Togetherissä Kauhavalla 24.–25. toukokuuta.

#