tiistai 16.7.2019 | 22:20
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajokilaakso mukana vaalihumussa: illalla näet suoraan verkosta, miten alueen ehdokkaat pärjäsivät

Arja Kangas Kalajokilaakso+
Su 14.4.2019 klo 15:00

Kalajokilaakso seuraa tänään vaalituloksia tiiviisti verkossa heti ennakkoäänestystulosten valmistuttua illalla. Vaaleja seurataan verkossa hetki hetkeltä ja samalla verkkosivulla pääsee seuraamaan koko Oulun vaalipiirin äänestystulosten kehittymistä.

Illan aikana Kalajokilaakson verkkoon välitetään tunnelmia paikallisten ehdokkaiden vaalivalvojaisista Kala- ja Pyhäjokilaaksojen alueilta ja seurataan, ketkä ehdokkaista ovat pääsemässä läpi alueilta. Samalla uutisoidaan alueen äänestysaktiivisuudesta sekä puoluekannatuksista.

Lehden Facebook-sivujen kautta pääsee mukaan suoran videolähetyksen kautta keskustan Juha Pylvään sekä perussuomalaisten Tarmo Hirvelän vaalivalvojaistunnelmiin heti ennakkoäänestystulosten julkistamisen jälkeen.

Kalajokilaakson päätoimittaja Seppo Kangas korostaa, että lehden verkossa seurataan erityisesti paikallisten ehdokkaiden vaalimenestystä. Kala- ja Pyhäjokilaaksojen alueella eduskuntavaaleissa on ehdolla kaikkiaan 30 ehdokasta.

– Mistään muualta ei pääse seuraamaan samalla tavalla näiden paikallisten ehdokkaiden menestystä. Valtakunnassa seurataan valtakunnallista ja eri vaalipiirien tuloskehitystä, mutta meillä panostetaan paikallisuuteen, Kangas alleviivaa.

Kalajokilaakso-lehdessä sunnuntai-iltana vaalityötä tehdään kuuden toimittajan voimin ja lisäksi tunnelmia verkkoon välittävät muutkin toimittajat konsernin alueelta.

– Meillä on varsin kattava toimittajaverkosto tekemässä töitä koko alueella. Kalajokilaakso satsaa nyt ensimmäistä kertaa tässä mittakaavassa vaalien reaaliaikaiseen seurantaan verkossa.

Sunnuntain tulokset ja vaalitunnelmat julkaistaan tuoreeltaan myös maanantaina ilmestyvässä paperilehdessä.

#