sunnuntai 12.7.2020 | 22:09
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ministeri, kansanedustaja, professori ja kaksi toimitusjohtajaa – Valtakunnan ykkösnimiä osallistuu paneelikeskustelu Nivala-Areenaan

Ti 11.6.2019 klo 11:20 | päivitetty ti 11:24

Pohjois-Suomen merkittävin keskustelufoorumi Nivala-Areena on tänä kesänä täynnä energiaa. Energia-aihe on herättänyt paljon mielenkiintoa ja aihetta tullaan tiistaina 9. heinäkuuta pureskelemaan monesta eri näkökulmasta, kun eri alojen asiantuntijat ja poliitikot kohtaavat.

Nivala-Areenan panelisteina nähdään kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari, kansanedustaja Hanna Sarkkinen, Tampereen yliopiston professori Ilkka Ruostetsaari, TM Voiman toimitusjohtaja Kim Tahkoniemi ja Nivalan Kaukolämpö Oy:n toimitusjohtaja Hannu Petäistö.

Energiakysymykset ovat kovin ajankohtaisia ja niihin liittyvät asiat askarruttavat ihmisiä. Nivalan kaupunki toivoo, että ihmiset löytävät Nivala-Areenaan ja osallistuvat aktiivisesti keskusteluun haastamalla panelisteja yleisökysymyksillä. Kysymysten esittämistä helpotetaan tänä vuonna niin kutsutulla tekstariseinällä, mihin jokainen voi mobiililaitteensa avulla lähettää kysymyksen.

Nivala-Areena on maksuton ja ikärajaton tapahtuma, jonka järjestelyistä vastaa Nivalan kaupunki yhdessä Liikuntakeskus Uikon ja muun muassa Keskipohjanmaata, Kalajokilaaksoa ja Nivala-lehteä julkaisevan KPK Yhtiöiden kanssa.

#