sunnuntai 12.7.2020 | 22:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajokisen Suomen Keskusvaraamon toimitusjohtaja Oulun Matkailun uuteen hallitukseen – "On tärkeää tiivistää alueen matkailukeskusten ja yritysten välistä yhteistyötä"

KS
Ti 10.9.2019 klo 12:33 | päivitetty ti 13:12

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Oulun Matkailu Oy:n uuteen hallitukseen on valittu kalajokisen Suomen Keskusvaraamon toimitusjohtaja Jorma Kortesoja. Hän tosin edustaa Oulun Matkailussa Syötteen Matkailuyhdistystä, mutta pitää koko alueen yhteistyötä tärkeänä.

– Hallitustyössä tulee ottaa huomioon alueemme kaikkien matkailukohteiden vahvuudet ja identiteetit. Vaikka edustankin Syötettä hallituksessa, yritysryhmämme toimii lähes kaikissa maakuntamme matkailukohteissa Syötteeltä Kalajoelle. Tärkeää on myös tiivistää alueen matkailukeskusten ja ennen kaikkea niiden sisällä toimivien yritysten välistä yhteistyötä, Kortesoja sanoo.

Muut hallituksen uudet jäsenet ovat Lapland Hotels Oulun hotellinjohtaja Marjo Wallin, Humanpolis Oy:n toimitusjohtaja Vesa Krökki sekä Go Arctic Oy:n liiketoimintajohtaja Sirpa Eskola.

Hallituksessa jatkavat Business Oulun johtaja Juha Ala-Mursula, Oulun Liikekeskus ry:n toiminnanjohtaja Jarmo Hagelberg ja Vauhtipuisto Oy:n toimitusjohtaja Kalle Komulainen. Puheenjohtajana jatkaa Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemusalan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Oulun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Päivi Penttilä on iloinen uuden hallituksen monipuolisuudesta.

– Hallitus edustaa hyvin koko Oulun seutua. Pidän erityisen tärkeänä, että hallituksessa ja VisitOulu-verkostossa on tiiviisti mukana matkailualan käytännön tekijöitä. Yhdessä voimme kasvattaa matkailua ja saada uutta liiketoimintaa alueelle, Penttilä toteaa.

Oulun Matkailu Oy on vuonna 2010 perustettu yhtiö. Se on yrityselämävetoinen ja seutulähtöinen toimija, joka johtaa sekä toteuttaa Oulun seudun matkailun yhteismarkkinointia. Yhtiön perustajina ja omistajina ovat Oulun kaupunki, lähialueen matkailukeskukset sekä liike-elämä laajasti. Mukana toiminnassa on yhteensä yli 70 erilaista matkailutoimijaa. Markkinoinnissa yritys toimii VisitOulu-nimellä ja se edustaa tällä hetkellä Oulua, Syötettä, Rokua Geoparkia, Kalajokea, Liminkaa, Raahea ja Ukkohallaa.

#