perjantai 21.2.2020 | 10:27
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajokilaakson Nuorkauppakamari juhlistaa 50-vuotista taivaltaan syyskuun lopulla

Arja Kangas Kalajokilaakso
Ke 11.9.2019 klo 13:02

Kalajokilaakson Nuorkauppakamari viettää 50-vuotisjuhlavuottaan ja järjestää sen kunniaksi Akustiikassa 50-vuotisjuhlan 28. syyskuuta. Juhlaan on kutsuttu nuorkauppakamarilaisten lisäksi sidosryhmien edustajia.

Kalajokilaakson Nuorkauppakamari on toimintansa aikana tehnyt aluetta kehittäviä projekteja, järjestänyt tapahtumia ja kehittänyt jäsentensä osaamista monipuolisesti alueen elinkeinoelämän tarpeisiin.

– Juhlistamme kamarimme saavutuksia ja innostumme yhdessä myös tulevista mahdollisuuksista jäsenistöllemme ja alueelle, kertoo puheenjohtaja Mari Puhto.

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.

#