Urheilu

JHT:lle tappio Suomi-sarjan avauksessa – Raahe-Kiekko ratkoi pelin Kalajoella kolmannessa erässä

Viime kaudella Ruotsin Division 2:ssa kiekkoillut Jani Nurkkala viilettää tällä kaudella JHT-nutussa. Tehot Suomi-sarjassa antavat toistaiseksi odottaa itseään, sillä kasvattajaseuraansa Raahe-Kiekkoa vastaan Nurkkala ei onnistunut vielä pistetiliään kartuttamaan. Kuva: Ari-Pekka Ojala

Suomi-sarjan avausottelu ei tuottanut JHT:lle pisteen pistettä, kun paikallisvastustaja Raahe-Kiekko haki 1–4 (0–0, 1–1, 0–3) voiton Kalajoelta.

Ottelun ensimmäinen erä oli kauden avaukselle ominaista tunnustelevaa kiekkoa, eikä tilanteita juuri nähty kummassakaan päässä kaukaloa.