keskiviikko 26.1.2022 | 19:03
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajokilaakso seuraa Ylivieskan kirkon rakentamisprojektia reaaliajassa – Videoyhteyden avulla pääset seuraamaan kirkkotyömaan etenemistä

Arja Kangas
Ma 28.10.2019 klo 12:12 | päivitetty ma 11:08

Ylivieskan uuden kirkon rakentamista seurataan Kalajokilaakson verkossa koko työmaaprojektin ajan. Syyskuussa 2019 aloitetun kirkon rakentamisprojektin etenemistä seurataan live-lähetyksellä Kalajokilaakson verkkosivuilta löytyvästä linkistä.


Livekamera Ylivieskan kirkon rakennustyömaalta

Suorasta live-lähetyksestä vastaa Veli Lesell ja PaikallisTV. Lisäksi uuden kirkon syntyä seurataan tiiviisti myös Ylivieskan seurakunnan ylläpitämällä verkkosivulla ylivieskankirkko.fi.

Kalajokilaakson päätoimittaja Seppo Kankaan mukaan kirkkoprojektin tiivis seuraaminen sopii hyvin Ylivieskan paikallislehden rooliin.

– Olemme seuranneet kirkon rakennusprojektia erittäin aktiivisesti uutispuolella ja lehti on osallistunut myös Kirkkotalakoisiin, Kangas perustelee.

Kalajokilaakso on osallistunut talakoisiin muun muassa lahjoittamalla vuoden 2018 tilaustuotoista huomattavan summan projektia varten.

Yhteistyön tavoitteena on saada historialliselle kirkkohankkeelle näkyvyyttä sekä luoda yhteisöllisyyttä.

– Kalajokilaaksolla on myös paljon lukijoita Ylivieskan ulkopuolella ja heillekin halutaan tarjota mahdollisuus seurata Ylivieskan uuden kirkon syntymistä.

#