lauantai 6.6.2020 | 03:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajokilaakso kolmen parhaan joukossa paikallislehtikisassa – Lopullinen palkintosija selviää vielä tänään torstaina

Arja Kangas
To 7.11.2019 klo 17:56 | päivitetty to 18:02

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajokilaakso-lehti on sijoittunut kolmen parhaan joukkoon paikallislehtikilpailussa. Lehden varsinainen sijoitus selviää vielä tänään torstaina, kun palkinnot jaetaan Sanomalehtien Liiton Suurilla Lehtipäivillä Hyvinkäällä.

Kalajokilaakso kilpailee kahdesti tai useammin viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa. Palkintosijan tuonut lehti ilmestyi maanantaina 25. maaliskuuta.

Jo ennalta torstaina kerrotuissa palkintoperusteluissa todetaan, että Kalajokilaakso on vahvasti vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa. Raati pitää lehden persoonallisesta otteesta, joka näkyy esimerkiksi osastojakojen otsikoinnissa.

– Lehden etusivu on paitsi houkutteleva, myös informatiivinen. Etusivu luo odotuksia, jotka täyttyvät lehteä lukiessa, sijoitusta perustellaan.

KPK Yhtiöiden julkaisemat Haapavesi-lehti ja Perhonjokilaakso ovat sijoittuneet niin ikään kolmen parhaan joukkoon kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa.

Kalajokilaakso kertoo torstai-iltana heti tuoreeltaan, miten KPK Yhtiöiden lehdet sijoittuvat sarjoissa kolmen parhaan joukossa.

#