sunnuntai 12.7.2020 | 21:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Ylivieskalaisen Eija Sorviston valmennettavat voittoihin Kaustisen raveissa

Jari Kangaskorte
Ti 11.2.2020 klo 13:32 | päivitetty ti 13:32

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Eija Sorviston ja Kari Niemelän valmentamat Daddy´s First ja Charmike ravasivat kauden toiset voittonsa Kaustisella Magic Monday-raveissa.

Ylivieskalaisen Pertti Sorjosen omistama ja Niko Jokelan ohjastama Charmike 16,6a oli ylivoimainen saatuaan maukkaan reissun toisessa ulkoparissa.

Tuplari Tallin omistamalla Daddy´s Firstilla oli voiton suhteen tuuriakin mukana, kun voitossa kiinni ollut Ville Pohjolan Diablo Sisu sortui kärkipaikalta laukalle maalisuoralla. Tasaisemman reissun parijonossa saanut Daddy´s First 16,0a vyöryi lopulta voittoon Santtu Raitalan kannustamana.

– Eija ja Kape tekevät tunnollista työtä vuodesta toiseen. Heidän valmennettavat ovat aina hyvässä vireessä tullessaan starttiin, Raitala kehui.

Valtakunnallisen ajajaliigan viime vuonna voittanut Raitala ajoi voiton myös edellisessä lähdössä. Kaustisen kohteiden eniten pelattu hevonen Valtroks hallitsi lähtöään keulapaikalta alusta loppuun ajalla 28,9a. Voitto oli haapajärvisen Kati Pekkalan omistamalle ruunalle kauden toinen, jonka lisäksi on tullut yksi kakkossija Jyväskylästä.

– Lämmityksessä ruuna menee miten sattuu. Se on vähän kuin savolainen eli sillä on pilkettä silmäkulmassa, vinkkasi Pekkala voittajahaastattelussa.

Hyvän vastuksen rinnalla tarjonnut ja voittoa lopussa tavoitellut I.P. Vapari laukkasi Harri Kotilaisen harmiksi varmat kakkosrahat.

#