lauantai 4.4.2020 | 05:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Tuokiotuvan ja MLL:n väki onnitteli ylivieskalaisen Lempolan perheen poikavauvaa, joka syntyi ensimmäisenä vuodelle 2020 – Kaikki tänä vuonna syntyvät ylivieskalaisvauvat saavat junasukat

Anne Mattila
Ke 26.2.2020 klo 10:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Tuokiotuvan ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) Ylivieskan paikallisyhdistyksen edustajat kävivät viime viikolla yhdessä tervehtimässä Ylivieskan ensimmäistä tänä vuonna syntynyttä vauvaa.

Jonna ja Jere-Heikki Lempolan perheeseen 2.1.2020 syntynyt pikkuinen poikavauva sai tulisina lahjakortin valokuvaukseen, lämpimän torkkupeiton ja perinteiset junasukat pieniä varpaita lämmittämään. Samalla toivotettiin vauva vanhempiensa kanssa tervetulleeksi MLL:n toimintaan tapaamaan muita perheitä esimerkiksi perhekahvilaan sekä myös Tuokiotuvalle mummoja ja pappoja jututtamaan.

Nyt jo kolmatta kertaa toteutettu vuoden ensimmäisen vauvan muistaminen on tullut jäädäkseen. Sujuvaa yhteistyötä lapsiperheiden ja ikäihmisten hyväksi töitä tekevien järjestöjen kanssa jatketaan muutoinkin.

Perinteeksi on muodostunut myös lahjoittaa ihastuttavat junasukat jokaiselle Ylivieskassa vuoden aikana syntyvälle vauvalle. Lahjoja on jo valmiina ja niitä voi käydä hakemassa Tuokiotuvalta sekä MLL:n perhekahviloista.

#