tiistai 14.7.2020 | 10:26
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ylivieskan seudun PAM muisti kultaisella ansiomerkillä oulaistelaista Hilkka Eskolaa ja haapavetistä Terttu Martinmäkeä

Anne Mattila
Ti 30.6.2020 klo 12:56 | päivitetty ti 12:58

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

PAM:n Ylivieskan seudun osastolla oli Oulaisissa pidetyn kevätkokouksen yhteydessä juhlahetki, kun yhdistyksen pitkäaikaisille aktiiveille luovutettiin PAM:n kultaiset ansiomerkit. Merkit saivat johtokuntatyön jättäneet haapavetinen Terttu Martinmäki ja oulaistelainen Hilkka Eskola.

Varsinaisessa kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat; toimintakertomus ja tilinpäätös.Tilinpäätös vahvistettiin ja johtokunnalle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus. Vuoden 2019 tilinpäätös oli jälleen ylijäämäinen ja se käytetään jäsenistön hyväksi erilaisten etujen muodossa.

Viime vuosi oli osastolle muutoksien vuosi, kun Ylivieskan ravintola- ja liikealanosastot yhdistyivät.

– Toiminnallinen vuosi on takana ja ensimmäinen vuosi yhdistyneenä ammattiosastona on eletty. Yhteistyö on ollut ykkösluokkaa. Tosiasiahan se on, että isommat hartiat jaksavat tehdä yhdessä enemmän jäsenistömme hyväksi, puheenjohtaja Päivi Rantaeskola toteaa ja kiittelee johtokunnan aktiivisuutta.

Ammattiosasto on kokoustanut säännöllisesti, osallistunut moniin eri tapahtumiin ja koulutuksiin. Perinteisten jäsenetujen lisäksi jäsenistölle tarjottiin reissut keväällä ja syksyllä sekä extraetuja erilaisiin musiikkitapahtumiin.

Nuorisotoimintaa osastolla on myös, mutta isoin haaste on saada nuoria PAMilaisia mukaan erilaisiin tapahtumiin omalla ja PAM Pohjois-Suomen alueella.

– Tapahtumat ovat rentoja ja mukavaa yhdessäoloa, unohtamatta myös pienimuotoista koulutusta. Kannattaa seurata meidän Instagram tiliä ja lähteä mukaan, vinkkaa nuorisovastaava Tuire Heikkilä.

Kokouksessa oltiin yhtä mieltä siitä, että suunta on ollut hyvä.

– Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin yhdessä tehden huolimatta tämän vuoden koronakeväästä. Osastomme otti kevään aikana kokousjärjestelyissä digiloikan ja kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että aina voi oppia uutta.

FAKTA

Terttu Martinmäki

Työskentelee myyjänä Haapaveden S-Marketissa.

Luottamustehtävät: PAM Ylivieskan seudun yhdistyksen johtokunnan jäsen 12 vuotta, johtokunnan varajäsen 11 vuotta, liittokokous varaedustaja 2019–2023, työpaikkansa yhdyshenkilö 22,5 vuotta ja työpaikkansa luottamushenkilö kahdeksan vuotta.

FAKTA

Hilkka Eskola

Työskentelee myyjänä Oulaisten K-Supermarketissa.

Luottamustehtävät: johtokunnan jäsen kahdeksan vuotta, johtokunnan varajäsen kuusi vuotta ja työpaikkansa luottamusmies 4,5 vuotta.

#