sunnuntai 9.8.2020 | 23:06
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Maalivahti Akseli Syrjälä tekee paluun Sievin futsal-liigajoukkueeseen – Miikka Isosalo maalivahtivalmentajaksi

Kalajokilaakso
Ti 28.7.2020 klo 07:30

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Futsal-liigassa pelaavan Sievi FS:n maalivahtiosasto saa vahvistusta, kun Miika Toivola saa seuraa Akseli Syrjälästä. Someron Voimaa viime kaudella edustanut 23-vuotias Syrjälä tekee näin paluun kasvattajaseuraansa.

Suomen mestaruuden Sievissä kaudella 2016–2017 voittanut maalivahti siirtyi mestaruuskevään päätteeksi Oulun Tervareihin. Tervareista tie vei opiskelujen myötä Tampereelle, jossa hän edusti Ilves Futsalia sekä viime kaudella Somerolla SoVoa.

Sievi FS on täydentänyt myös valmennusosastoaan. Maalivahtivalmentajaksi on nimetty pitkän linjan torjuja Miikka Isosalo. Isosalon ja Syrjälän sopimukset ovat tulevan liigakauden mittaisia.

Akseli Syrjälä toteaa Sievi FS:n tiedotteessa palaavansa joukkueeseen hyvällä fiiliksellä.

– On mahtavaa tehdä paluu kolmen kauden jälkeen seuraan, jossa sain ensimmäiset futsal-oppini ja peliminuutit liigassa. Nämä kolme kautta muualla ovat kerryttäneet minulle paljon kokemusta ja kovia futsalpelejä, joten koen olevani valmis palaamaan täksi kaudeksi takaisin Pohjois-Pohjanmaalle.

Sievi FS on rakentanut tulevalle kaudelle joukkuetta, jolla on mahdollisuus edetä pitkälle sarjassa. Tähän tähtää myös Akseli Syrjälä.

– Ilveksen ja SoVon paidassa Sievissä pelanneena voin kertoa, että Sievistä ei ole ollut koskaan helppoa ottaa pisteitä. Yksi syy tähän ovat Sievin kannattajat.

Sievi FS:n sopimustilanne maanantaina:

Maalivahdit: Akseli Syrjälä, Miika Toivola.

Kenttäpelaajat: Radik Akhmetkhanov, Juho Alasuutari, Vilho Hanni, Henri Heikkilä, Jesse Heinonen, Atte Häivälä, Jarmo Junno, Jesper Ojala, Kasper Ojala, Ossi Tyni.

Päävalmentaja: Igor Bochkov.

#