sunnuntai 9.8.2020 | 23:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Pesäpallonaisilla hurja kärkikamppailu – Ylivieskan Kuulattaret taipui supervuorossa

Ismo Kunelius
Ti 28.7.2020 klo 20:38

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Ylivieskan Kuula sai tiistai-iltana vieraita Kempeleestä, kun pesäpallon naisten suomensarjalohkon kärkikamppailu iskettiin Ylivieskan Suvannolla. Kuulattaret johti sarjaa ennen ottelua ja Kempele oli tasapistein kakkospaikalla. Suvannolla nähtiinkin tasainen taistelu, joka päättyi vasta supervuoron päätteeksi vierasvoittoon lukemin 1–2 (7–4, 4–7, 0–1).

Ensimmäisen jakson voiton kotijoukkue pohjusti tehokkaalla avausvuorollaan, jossa se iski neljä juoksua. Kempele vastasi täsmälleen samalla juoksumäärällä toisen jakson avausvuoroparissa ja vei koko jakson. Supervuoro ratkesi yhteen juoksuun, jonka löi Kempeleen jokerilyöjä Elina Kärsämä.

Kuulattarien ykkösenä palkittiin kolme juoksua lyönyt ja yhden tuonut kakkospolttaja Sanna Sorvisto. Kakkospalkittu oli kolme juoksua tuonut ja sataprosenttista kärkilyöntipeliä esittänyt Hanna Torvi.

Saaga Rautionaho toi kotijoukkueelle neljä juoksua. Kahteen lyötyyn juoksuun ylsivät Nina Jutila ja Eerika Vierimaa. Fiona Soinin ja Anu Nymanin tehot olivat sekä lyöty että tuotu juoksu.

#