torstai 13.8.2020 | 02:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Nuorten futsalmaajoukkueen leirille valittu Jose Suihkonen teki pelaajasopimuksen Sievi FS:n kanssa – Liigajoukkueella nyt 13 pelaajaa

Ismo Kunelius
To 30.7.2020 klo 17:07

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Futsal-liigaan valmistautuva Sievi FS on solminut pelaajasopimuksen alle 19-vuotiaiden maajoukkueleirille valitun Jose Suihkosen kanssa. 18-vuotias Toholammin Urheilijoiden kasvatti on tuttu pelaaja joukkueessa jo edellisiltä kausilta. Hän liittyi Sievin harjoitusrinkiin ensimmäisen kerran kaudella 2018–2019.

Jose Suihkonen on Sievi FS:n liigajoukkueen kolmastoista sopimuspelaaja. Suihkonen sanoo Sievi FS:n tiedotteessa, että hänen kauden tavoitteenaan on kehittyä pelaajana ja saada lisää vastuuta joukkueessa. Myös viikonloppuna Eerikkilässä alkava maajoukkueleiri tukee hänen tavoitteitaan.

– Lähden sinne odottavaisin mielin. On hienoa päästä leirille treenaamaan hyvällä porukalla hyvissä puitteissa, Suihkonen kommentoi.

Sievi FS pelaajasopimustilanne torstaina:

Maalivahdit: Akseli Syrjälä, Miika Toivola.

Kenttäpelaajat: Radik Akhmetkhanov, Juho Alasuutari, Vilho Hanni, Henri Heikkilä, Jesse Heinonen, Atte Häivälä, Jarmo Junno, Jesper Ojala, Kasper Ojala, Jose Suihkonen, Ossi Tyni.

#