Paikallisuutiset

Sievi suunnittelee työvoiman etsimistä ulkomailta – Teollisuuspuiston toimitusjohtaja: "Yritykset hakeutuvat sinne, missä ovat kasvun edellytykset"

Centrian päiväopetuksella iso merkitys opiskelijoiden sitouttamisessa alueeseen – "Heillä, jotka tulevat opiskelemaan, asumaan ja tekemään lopputöitä yrityksiin tänne, syntyy luontainen kontakti alueeseen ja pysyvyys on paljon parempi."

Sievissä suunnitellaan lähtöä työntekijöiden rekrytointimatkalle hieman kauemmaksi. Ihan vielä se ei ole ajankohtaista. Kuvassa Ojala Groupilla työskentelevä Sami Hussein, joka tuli maahanmuuttajana Suomeen ja löysi useamman mutkan kautta töitä Sievistä.
Sievissä suunnitellaan lähtöä työntekijöiden rekrytointimatkalle hieman kauemmaksi. Ihan vielä se ei ole ajankohtaista. Kuvassa Ojala Groupilla työskentelevä Sami Hussein, joka tuli maahanmuuttajana Suomeen ja löysi useamman mutkan kautta töitä Sievistä. Kuva: Arkistokuva Anne Mattila

Vaikka maailmanlaajuinen pandemia on muuttanut hetkellisesti työvoimatilannetta koko maailmassa ja työttömyys on lisääntynyt, katsotaan Sievissä pidemmälle.

Sievin Teollisuuspuisto Oy:n toimitusjohtajaAri Mickos miettii, mistä paikkakunnalla toimivat teollisuuslaitokset saisivat tulevaisuudessa työvo

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä