maanantai 1.3.2021 | 15:10
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

"Miltä lehti näyttää vuonna 2030?" Kalajokilaakson päätoimittaja vastasi lukijoiden kysymyksiin suorassa videolähetyksessä – Videotallenne löytyy täältä

Kalajokilaakso
Ti 23.2.2021 klo 15:00 | päivitetty ke 18:27

Mikä muuttuu, kun Kalajokilaakso tilattava painettu lehti ilmestyy nyt kerran viikossa? Laskeeko hinta? Maksavatko tilaajat myös keskiviikon ilmaisjakelun?

Kalajokilaakson päätoimittaja Seppo Kangas vastaa suorassa videolähetyksessä lukijoita askarruttaviin kysymyksiin lehden muutostilanteessa. Striimaus alkaa keskiviikkona 24.2. kello 17.00.

Kysyä voi kaikkea, mikä liittyy lehteen, sen sisältöön ja tekemiseen ylipäätään.

– Vastaan niin hyvin kuin osaan. Sisältöasioista tiedän parhaiten, koska ne minulle erityisesti kuluvat, mutta myös muihin kysymyksiin pyrimme saamaan vastaukset, Seppo Kangas lupaa.

Kysymyksiä on jo jonkin aikaa voinut lähettää osoitteeseen www.kalajokilaakso.fi/kysy. Kysymyksiä otetaan vastaan lähetyksen alkuun saakka ja vielä sen aikanakin.

– Mielelläni kuulisin, mitä lehden lukijat lehdeltä odottavat. Minkä tyyppiset jutut kiinnostavat eniten ja mitkä eivät sitten ollenkaan? Seuraamme juttujen kiinnostavuutta digilehdessä, josta saamme hyvinkin tarkkaa faktaa, mutta paperilehden lukijoiden toiveista on vaikeampi tietää, päätoimittaja Kangas sanoo.

– Myös se kiinnostaa, kuinka hyvin lukijat tuntevat lehden digitaaliset palvelut ja käyttävätkö he niitä. Onko jotakin, mikä kaipaa parannusta verkkopalveluissa?

Kalajokilaakso on voimakkaasti kehittänyt digilehteä ja siihen liittyviä palveluja. Kehitystyö jatkuu.

– Se ei kuitenkaan tarkoita, että painettu lehti jäisi jotenkin vähempiarvoiseen asemaan. Itse asiassa hyvä digilehti näkyy myös parempana printtilehtenä, Kangas toteaa.

Tapahtuman musiikillisesta annista vastaa ylivieskalainen duo Anu Jämsä ja Petri Ylitalo.

#