keskiviikko 26.1.2022 | 18:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Aluehallintovirasto harkitsee kohdennettuja kokoontumisrajoituksia sisätiloihin Soiten alueelle – Koronapassi vaihtoehto rajoituksille

Anne Mattila
Ke 10.11.2021 klo 15:29

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto harkitsee kohdennettuja sisätilojen kokoontumisrajoituksia Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien (Soite) alueille. Mahdolliset tartuntatautilain 58 pykälään perustuvat päätökset kokoontumisrajoituksista voidaan tehdä aikaisintaan tämän viikon perjantaina. Rajoitukset tulevat voimaan aikaistaan ensi viikolla.

Toiminnanharjoittaja voi ottaa koronapassin käyttöön vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille. Passi mahdollistaa sisäänpääsyn tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Rajoituksia ollaan tekemässä koronaviruksen laajemman leviämisen ehkäisemiseksi, riskiryhmien suojelemiseksi ja terveydenhuollon kantokyvyn turvaamiseksi. Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit ovat olleet viime viikot koronaepidemian leviämisvaiheessa, eikä tilanne ole toistaiseksi kohentunut.

Mahdolliset tartuntatautilain 58 pykälään perustuvat päätökset kokoontumisrajoituksista voidaan tehdä aikaisintaan tämän viikon perjantaina, ja ne tulisivat voimaan aikaistaan ensi viikolla.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto tiedottaa asiasta välittömästi, kun päätöksiä tehdään.

#

Kommentoi 4 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.