tiistai 6.12.2022 | 16:28
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Saija Tuupasen ja Teemu Roivaisen joulukiertue saapuu Ylivieskan kirkkoon – "On ollut aina mielettömän mukavaa laulaa Saijan kanssa"

Kalajaska
Ti 22.11.2022 klo 20:00

Saija Tuupasen ja Teemu Roivaisen yhteinen konserttikiertue rantautuu ensi viikolla Ylivieskaan. Kaksikon jouluisen kiertueen nimi on Joulun rauhaa.

Kiertueen tiedotteessa kerrotaan, että kirkkokonserteissa kuullaan perinteisiä, suomalaisille niin rakkaita joululauluja, mutta myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Säestyksestä vastaa Teemun Energia -orkesteri juhlakokoonpanossaan.

– Ihana jälleen lähteä kiertämään jouluisia kirkkoja. Joulunaika on tosi tärkeä, rakastan joulun tunnelmaa, ja on todella ihanaa jakaa nämä hetket teille rakkaan artistiystäväni Teemun kanssa. Yhteisenä duettonamme kuullaan muun muassa perinteinen Varpunen jouluaamuna sekä Oi jouluyö, Saija Tuupanen pohjustaa tiedotteessa.

– Itse olen valinnut konsertin kappaleikseni perinteistä ja uudempaa joulumusiikkia. Esitän muun muassa Mikko Mäkeläisen tekemän Ääni taivaasta -laulun, joka on myös Joulu puhuu -levylläni. Taivas sylissäin -kappaleen esitän myös, sitä on toivottu tosi paljon.

Teemu Roivainen iloitsee kiertueesta, jossa hänen rinnallaan nähdään ensi kertaa Tuupanen.

– Aivan mahtava päästä hyvän ystäväni Saija Tuupasen kanssa kiertueelle. Yksittäisiä konsertteja olemme tehneet, ja ollut aina mielettömän mukavaa laulaa Saijan kanssa, ja tunnelma on ollut upea.

– Joulu on itselle vuoden tärkein aika sillä silloin saa rauhoittua perheen ja läheisten kanssa. Mielestäni joulukiertue ja varsinkin kirkkokonsertit joulunaikaan ovat täydellinen tapa latautua joulun aitoon tunnelmaan. Musiikkivalinnossani konsertissa kuullaan muun muassa oma joululauluni Pohjolan joulu sekä harrastunnelmainen Konsta Jylhän joululaulu.

Saija Tuupanen on viime vuoden Syksyn sävel -kilpailun voittaja. Teemu Roivainen taasen on musiikkitaivaan monitaituri.

Tuupanen valittiin vuoden 2022 naisartistiksi. Hänen uusi joululevynsä on tehty Syksyn sävelen voittokappaleen Kuurasydän pohjalle.

Tuupasen ja Roivaisen konserttikiertue käynnistyy perjantaina 2. joulukuusta Kemistä. Ylivieskan konsertti on vuorossa heti seuraavana päivänä eli lauantaina 3. joulukuuta. Sen jälkeen vuorossa on vielä 11 paikkakuntaa.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.